У Перечинському районі прикордонники затримали групу нелегалів

Вісьмох іноземців та українця, що перевозив їх у напрямку державного кордону, затримали цими днями військовослужбовці Чопського загону спільно з оперативними співробітниками Західного регіонального управління ДПСУ та представниками відділу «К» Управління СБУ в Закарпатській області. За випереджувальною інформацією, що надійшла від оперативників, прикордонники розпочали пошукові дії та перекрили напрямок ймовірного руху правопорушників.

Згодом, у районі населеного Дубриничі Перечинського району правоохоронці виявили мікроавтобус «Merceded Vito», у якому перебували вісім громадян Туреччини. У ході перевірочних заходів встановлено, що іноземці мали намір незаконно перетнути українсько-словацький кордон з метою незаконної міграції до країн Євросоюзу.






Затриманих доставили у відділ прикордонної служби «Великий Березний» для з’ясування обставин правопорушення та проведення подальших перевірочних заходів. Їх буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Також перевіряється причетність до протиправної діяльності з боку нашого співвітчизника, повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.