На Закарпаття приїде відома українська співачка

Наталю Могилевську називають ровесницею незалежної України. Її становлення як Народної артистки ставало міцнішим разом із нашою державою і вона, поза сумнівом, була і залишається опорою кожного, хто виріс на її піснях, хто любив під її "Ла-ла", хто зустрічав кожну весну з її "Я весна", хто співав її колискову "Додому я" своїм маленьким дітям протягом останніх двадцяти років.


Дебютний альбом співачки у 1997 році розійшовся мільйонним накладом. З тих пір вона зайняла лідируючу позицію в українських музичних чартах. Але продовжила кар’єру не лише як співачка, але і телеведуча, продюсер гучних проектів "Шанс", "Фабрика зірок" і засновник продюсерського центру "Talant". Могилевська стала наставником для улюбленців сучасної естради: Козловського В., Діми Монатика, Макса Барських, групи Квест пистолз, Аліси Тарабарової, Регіни Тодоренко, Володимира Дантеса, Влада Дарвіна.
У державі, напевно, немає жодної людини, яка б не знала її заслуг і не змогла б наспівати хоча б пару рядків з усіма улюблених пісень, які лунають під час національних свят на Майдані Незалежності і головних площ кожного великого міста України.
Повернення артистки на паркет в новому сезоні шоу "Танці з Зірками" анонсувалося каналом 1 + 1 як "повернення легенди". Нове танго з титулованим спортсменом з Одеси Ігорем Кузьменком стало для Могилевської початком нової історії. Вона пострункішала, змінила імідж і довела країні, що може танцювати не гірше, ніж 10 років тому .Скинувши 25 кг, змінивши імідж і займаючись по дванадцять годин на день бальними танцями, вона феєрично перемогла у цьому шоу!

Не так давно Могилевська голосно заявила на всю країну: "Я завелась!" Співачка не лише взялася за активну гастрольну діяльність, але й відкрила школу творчості для дітей "Talant School" в Чернівцях, Одесі, Києві та Харкові! А наразі готує новий україномовний альбом "Покохала" і нове концертне шоу з однойменною назвою.


І от 12 жовтня Наталія Могилевська приїде в найзахіднішу область України. Співачка дасть концерт в Ужгороді у Закарпатському обласному державному українському музично-драматичному театрі.