Свалявські поліцейські вилучили з неблагополучної родини двох дітей

Свалявські правоохоронці спільно з соціальною службою вилучили з неблагополучної родини двох малолітніх дітей. Від тепер їхнім здоров’ям опікуються медики. Матір хлопчиків притягнуто до адміністративної відповідальності.
Поліцейські, що відповідають за напрямок роботи з неповнолітніми, постійно проводять профілактичну роботу з неблагополучними родинами та сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, аби вчасно виявити недбальство батьків відносно власних дітей.

Сьогодні поліцейські Свалявського відділення поліції спільно з працівниками соціальної служби у справах дітей навідалися до родини, де 29-річна матір виховує двох дітей, віком 2-х та 9 років. Жінка не займається вихованням дітей, ніде не працює та зловживає спиртними напоями. Батько хлопчиків перебує на сезонних заробітках. Поліцейські вже неодноразово робили зауваження батькам, однак це не дало позитивного результату.

Дітей вилучили та госпіталізували до місцевої лікарні. На даний час вони перебувають під наглядом медиків. В подальшому вирішуватиметься питання про переведення дітей до дитячого притулку у смт.Батьово.
Свалявські поліцейські вилучили з неблагополучної родини двох дітей

Матір хлопчиків притягнули до відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Вирішується питання про позбавлення її батьківських прав.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області