Напої, які зроблять вашу осінь – теплішою (ФОТО)



У холодну погоду найприємніше закутатися в теплий плєд і, не поспішаючи, насолоджуватися смаком і ароматом зігріваючого напою, який містить чимало корисних інгрідієнтів.
Імбир – це перший порятунок від осінньої застуди. І не дарма! Він багатий на вітаміни А, В1, В2, С, залізом, магнієм, натрієм, солями фосфору і кальцієм. Імбир вбиває мікроби і підвищує стійкість організму до різних інфекцій. Напої з додаванням імбиру – смачні й корисні.
Один з найголовніших дарів осені — гарбуз. Він має надзвичайно багато цілющих властивостей, зокрема, у гарбузі чимало вітаміну А, який виводить із організму шлаки та токсини, покращує обмін речовин. Крім того, вживання страв із гарбуза допомагає зміцнити імунітет. А свіжий гарбузовий сік заспокоює нервову систему. Гарбуз – це не лише каша, супи і солодкі печені смаколики. Гарбуз – це універсальна рослина, з якої можна зробити навіть каву!
Цілющі властивості глінтвейну дуже різноманітні. Це і тонізуючий ефект, і інтенсивна зігріваюча дія, і антибактеріальні властивості цього напою. Але в першу чергу про “смачні ліки” згадують, коли мова йде про застудні захворювання – ОРЗ, ангіну, грип, а також біль у горлі і кашель. Саме з таким переліком неприємних хвороб і симптомів глінтвейн бореться в першу чергу.
Тож, обирайте для себе улюблений осінній напій та діліться рецептами у коментарях ?