Павло Глоба назвав щасливчиків 2020 року

​Відомий астролог Павло Глоба розповів, кому в наступному році невимовно пощастить.

Тільки для чотирьох знаків Зодіаку 2020 рік буде по-особливому багатий на сюрпризи і виконання давніх бажань. Хто ж ці щасливчики?
Овни
Новий рік представники цього знака Зодіаку зустрінуть в бойовій готовності. Після того, як годинник проб'є 00:00, Овни візьмуться за активні дії. Павло Глоба радить у новому році вам знайти наставника, який зможе направити вашу енергію, яка б'є через край в правильне русло, інформує Ukr.Media.
Наступний рік для вас стане ідеальним часом для здійснення всіх задуманих ідей. Ви зможете зважитися на зміну робочого місця і на переїзд.
Близнюки
Після бою курантів Близнюки видихнуть — Павло Глоба обіцяє їм легкий рік. У першій половині 2020 року вам краще приділити час для реалізації своїх амбіцій і глобальних планів. А ось влітку приготуйтеся зустрічати серйозні життєві зміни. Не виключено, що це буде весілля, народження дитини або нове місце роботи.
Скорпіони
Протягом поточного року Скорпіони повністю присвячували себе роботі і вкладалися в улюблену справу. Наступний рік допоможе окупити всі старання. Ви відчуєте плоди своєї роботи і зрозумієте, що тернистий шлях пройшли не даремно. Вам світить небувалий успіх, якщо у 2020 році ви не зупинитеся і продовжите свій шлях.
Риби
Всі труднощі і проблеми вам у новому році будуть по плечу. Протягом року Риб буде супроводжувати удача і душевний комфорт. Щоб не порушити свою життєву гармонію, представникам цього знаку слід остерігатися заздрісників і ділитися дарами долі з іншими.​