Астролог Павло Глоба розповів, яким знакам Зодіаку сильно пощастить у 2020 році

​Їх усього чотири.

Відомий російський астролог Павло Глоба назвав чотири знаки Зодіаку, для яких 2020 рік виявиться багато в чому доленосним. Ось вони:
Телець
Тельці можуть ні про що не переживати: смуга невдач в їхньому житті підійшла до кінця!
У 2020 році ніяких серйозних труднощів не передбачається. Гороскоп обіцяє Тельцям відмінний період, коли вони нарешті зможуть дихнути на повні груди і пливти за течією, інформує Ukr.Media.
Але захоплюватися бездіяльністю все ж не варто — новий рік хороший для навчання, розширення кругозору, духовних пошуків і поповнення багажу знань. Самоосвіта допоможе розкрити в собі нові здібності.
Друга декада року запам'ятається деяким Тельцям вирішальною зустріччю, яка переверне все життя.
Діва
Дів в новому році чекає стабільність у всіх сферах життя.
Тріумфи Дів — цілком і повністю їх заслуги. Вони будуть щасливі тільки тому, що відмінно попрацювали в минулі роки.
Втім, є сенс не поспішати, більше думати про майбутнє і не робити поспішних висновків. Щоб щасливий рік не обернувся витраченими нервами і зіпсованими стосунками, з початку року слід взяти емоції під контроль. Тоді спокій і впевненість допоможуть досягти успіху як в ділових починаннях, так і в особистому житті.
Водолій
2020 рік буде для Водолія періодом свободи і розкутості.
Абсолютна свобода вчинків не принесе ніякої шкоди, але допоможе звернути увагу на більш серйозні проблеми, які заважають досягти успіху.
Водоліям, яким не подобається їх робота, найкраще знайти віддушину. Це може бути хобі, подорожі, спорт, любов.
Найголовніше — не переживати через дрібниці і не заганяти себе, тоді 2020 рік обов'язково допоможе досягти успіху і виконати свої мрії.
Риби
Для Риб настає час, коли можна і треба жити так, як вони давно хотіли.
Тому важливо оцінити свої можливості і співвіднести їх з бажаннями. Впевненість у собі, рішучість допоможе самореалізуватися в житті, любові й творчості.

Новий рік дасть рідкісний шанс прожити його так, як мріялося. Але при цьому необхідно грати за правилами!​