Брустурянський лісгосп - серед лідерів Закарпаття із наповнення бюджетів

За останні 11 місяців державні лісогосподарські підприємства, що належать до сфери управління Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства сплатили 393642, 3 тисяч гривень податків, зборів (обов’язкових платежів).
З них до державного бюджету сплачено 194158,8 тисячі гривень, до місцевого 124097,8 тисячі гривень, єдиного соціального внеску 75385,7 тисячі гривень.
 
За січень-листопад поточного року податку на додану вартість сплачено 133781,4 тисячі гривень, рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів 77115,6 тисячі гривень податку на прибуток 7572,9 тисячі гривень, частини чистого прибутку – 20389, 0 тисяч гривень.
 
Найбільша сума податків та зборів до бюджетів усіх рівнів сплачена підприємствами управління: ДП «Рахівське ЛДГ», ДП «Брустурянське ЛМГ», ДП «Мукачівське ЛГ», ДП «Ясінянське ЛМГ» та ДП «В.Бичківське ЛМГ».
 
Варто звернути увагу на те, що лісогосподарські підприємства є одними із найбільш вагомих наповнювачів державного та місцевих бюджетів області. Підприємства забезпечують сталий соціально-економічний розвиток області, надають робочі місця, забезпечують достойну заробітну плату та соціальний захист своїх працівників.
Нині на підприємствах працює майже 3000 штатних працівників. Закарпатські держлісгоспи дбають про своїх працівників, покращуючи умови праці, і як результат – збільшуючи продуктивність та ефективність роботи. Розвиваючись, підприємства працюють на добробут Закарпаття та України в цілому.