Поліція Закарпаття виявила за добу 9 нетверезих водіїв

Поліція Закарпаття виявила за добу 9 нетверезих водіїв
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Великоберезнянському, Міжгірському, Тячівському районах. Ще 5 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У поліцію Мукачівського району ввечері надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що в селі Страбичово їздить нетверезий чоловік на автомобілі марки «Daewoo Lаnоs».

Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, яким керував житель сусіднього села Великі Лучки. Водій був у стані алкогольного сп’яніння і не мав водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 2,17 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель села Добрянське у стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від проходження медосвідування. На нього в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.


У селі Запереділля Міжгірського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель Мукачева у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,28 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
Ще 5 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. ​