На Тячівщині банда увірвалася до будинку посеред ночі та погрожувала зброєю дитині (ФОТО, ВІДЕО)

У селі Топчино Тячівського району озброєна банда з чотирьох осіб увірвалася посеред ночі до приватного будинку та погрожуючи, вимагала від  12 річного хлопчика, аби той розповів, де знаходяться гроші. Зрозумівши, що дитина нічого не знає, зайшли в кімнату до подружньої пари. 

Там нападники продовжили свої погрози, приставляли зброю до голови потерпілих та, зрештою, зв’язали їм руки пластиковими стяжками, забрали гроші в сумі 5 700 доларів США та втекли у невідомому напрямку.
Слідчі та експерти-криміналісти провели детальний огляд місця події і вилучили слідчи злочину, а співробітники кримінальної поліції розпочали пошуки групи зухвалих розбійників.
В результаті проведення оперативних заходів було встановлено, що до злочину причетні четверо осіб. Того ж дня правоохоронці затримали одного з них - 23-річного місцевого мешканця.
Продовжуючи пошуки , працівникам поліції вдалося затримати й інших трьох спільників, один з яких переховувався на території Івано-Франківської області, - інформують у відділі комунікації поліції Закарпаття.