Чому не можна підбирати знайдену монету? Те, про що знають не багато

 

Чи можна підбирати знайдену монету?

Цікаво, але різні люди відповідають на це, здавалося б, просте питання зовсім по-різному, приводячи в свій захист переконливі доводи. Наприклад, згідно з народною прикметою, знайти на вулиці монету – це до багатства. Але ви повинні бути обов'язково ситі! В іншому випадку, знайдена монета стане передвісником бідності. Висновок: якщо ви голодні, то не дивіться собі під ноги, тоді ви точно не побачите залізні гроші, що сиротливо лежить на брудному асфальті.

 

Якщо ви ситі і побачили, що лежить на землі монета, то обов'язково придивіться до того, як вона лежить. Якщо монета дивиться на вас «орлом» — то буде вам велика удача, якщо «решкою» — то краще не піднімайте цю копієчку.

Знайдені гроші дуже люблять, коли їх віддають саме тим, хто особливо цього потребує, тому прийнято вважати, що вони почнуть приносити добро тому, хто знайде їх, тільки тоді, коли він або вона віддасть їх жебракові, в церкву, або просто купить хліба для голодної людини. Тільки тоді монетка стане свого роду платою за майбутню удачу і щастя.