Передбачення на 2018 рік від екстрасенса Хаяла Алекперова

2018 за східним гороскопом — рік Жовтої Земляної Собаки.



Про те, чого від нього чекати і на що розраховувати, розповів один з найсильніших ясновидців країни, двічі переможець, а тепер суддя проекту «Битва екстрасенсів», експерт програм «Слідство ведуть екстрасенси» і «Все буде добре» на телеканалі СТБ, медіум і астролог Хаял Алекперов, передає Ukr.Media.
2018 за східним гороскопом — рік Жовтої Земляної Собаки. Нова господиня року є уособленням справедливості, благородства й вірності. А тому всіх, хто вважає ці якості головними в житті, Жовта Земляний Собака в цьому році обдарує своєю увагою і турботою. Але не варто забувати, що у повелительки року досить своєрідний характер.
Вона не терпить ліні і безвідповідальності, а тому не варто розраховувати, що удача і успіх у справах прийдуть «по щучому велінню». І навіть навпаки – втрачені з-за ліні шанси і можливості, швидше за все, надалі можуть стати недосяжними. Але давайте розберемося, чого очікувати від Жовтої Земляний Собаки в кожній з життєвих сфер.
Здоров'я
«2018 рік порадує багатьох представників зодіакальних сузір'їв відмінним самопочуттям і припливом сил. Особливо це стосується земних знаків зодіаку – Козерогів, Дів і Тельців. Представникам земної стихії варто вже з початку року зайнятися профілактикою хронічних захворювань – Жовта Земляний Собака обіцяє чималий успіх у боротьбі з такими недугами», — розповідає Хаял.
А ось Вогняним знакам — Овнам, Левам і Стрільцям, на думку екстрасенса, не варто розраховувати на те, що резерви організму безмежні. Постійні недосипання, харчування на ходу і інші «витівки», які ви дозволяєте собі, можуть в цьому році мати не найкращі наслідки. І щоб не випасти із звичної колії в самий несподіваний момент, краще подбати про себе заздалегідь.
Представники Водної Стихії (Рак, Скорпіон і Риби) в цьому році зможуть з легкістю позбутися від баласту, начебто шкідливих звичок. Головне при цьому – діяти послідовно. А перший крок у цьому напрямку зробити вже на початку року.
Близнюкам, Терезам і Водоліям, які є представниками повітряної стихії, дуже важливо бути гранично уважними за кермом і не поспішати у справах, пов'язаних з фізичною працею. В цьому році дуже високий ризик травматизму, а тому будьте акуратні і «поспішати повільно».
Любов
«2018 рік обіцяє бути дуже сприятливим для сфери особистих відносин. І особливо — для укладення шлюбів і народження дітей. Ваш союз буде міцним і щасливим, а діти, народжені в рік Собаки, дуже щасливі, талановиті, рішучі. Це люди, які завжди знають, чого хочуть від життя», — поділився ясновидець.
«Крім того, у сфері особистих взаємин в наступаючий рік зірки радять бути максимально чесними зі своїми близькими людьми. Саме вірність, відданість і чесність є пріоритетним для господині року. Тому уникайте обманів і недомовленості. У 2018 році все таємне обов'язково стане явним. А намагання випробувати свої відносини на міцність, поглядаючи «наліво» можуть закінчитися справжнім крахом», — додав Хаял.
Для Дів, Скорпіонів і Тельців цей рік — можливість закласти фундамент нових відносин, які мають всі шанси перерости у великі і міцні почуттів. Але ось перспективні нові знайомства швидше припадуть на другу половину року.
Для сімейних Баранів, Стрільців і Львів наступаючий рік буде досить неоднозначним. З одного боку у стосунках з коханими додасться романтики і відсутньої авантюри. Але з іншого боку близькі можуть, то і справа, страждати від надмірної емоційності і впертість представників цих знаків. А тому, щоб зберегти гармонію і затишок в будинку, намагайтеся не влаштовувати сцен.
Позитивні зміни в любовній сфері чекають Близнюкам, Ракам, Терезам і Рибам. 2018 рік буде багатий романтичними зустрічами і побаченнями. А сімейні Козероги і Водолії зможуть насолодитися гармонією відносин зі своєю коханою людиною.
Кар'єра
За словами екстрасенса, у професійній сфері діяльності в рік Жовтої Вогняної Собаки навряд чи щось вийде «само собою». Багатьом представникам зодіакальних сузір'їв, а зокрема Тельцям, Дівам, Терезам і Скорпіонам доведеться добряче попрацювати, щоб отримати належні дивіденди від своїх старань. Розраховувати на віддачу, швидше за все, можна в другій половині року. У той час як на початок року доведеться присвятити роботі над собою та постійного самовдосконалення.
Запальним Водоліям, Левам, Овнам і Стрільцям на рік Собаки зірки категорично не радять вплутуватися в конфлікти в колективі. Є ризик, що саме ви залишитеся крайніми і, крім цього, отримаєте чималої шкоди своїй репутації.
Скромним Ракам, Скорпіонам, Близнюкам і Рибам повелителька року додасть сміливості і впевненості в собі. А ось любителям схитрувати не варто перевіряти свою фортуну. Жовта Земляний Собака дуже ревнива і справедлива, і краще не випробовувати її терпіння спробами перекласти свою відповідальність на оточуючих – можна потрапити в халепу. У 2018 році в спілкуванні, як із союзниками, так і з конкурентами, вітаються такі якості, як відвертість і чесність.
Фінанси
У фінансових питаннях рік Жовтого Земляного Собаки буде дуже успішним і сприятливим для більшості представників зодіакальних сузір'їв. Особливо для водних (Рак, Скорпіон, Риби) та повітряних (Близнюки, Терези, Водолій) знаків, які звикли мислити нестандартно і до кожної справи знаходити творчий підхід.
Володарка року високо цінує мужність і сміливість, а тому обіцяє успіх впевненим в собі вогню (Овен, Лев, Стрілець) знакам зодіаку. А також, тим, хто вирішив змінити сферу діяльності або відкрити власну справу. Найуспішнішим періодом у вирішенні фінансових питань для представників земних знаків (Телець, Діва, Козеріг) буде середина року. На цей час варто запланувати вирішення важливих питань, таких, як купівля нерухомості, або серйозного капіталовкладення.