4 знака Зодіаку, яким дуже пощастить у Січні 2018 року

Хто вони — Зодіакальні щасливчики січня 2018?



Козероги
Січень – важливий місяць для Козерогів. Представники цього знака будуть повні сил і рішучості домогтися своїх цілей. Потужну підтримку надасть їм заступниця планета. Енергія Сатурна допоможе реалізувати мрії та ідеї, які давно не дають спокою. Період дуже сприятливий для внутрішнього і зовнішнього преображення. Посилиться дисципліна, тому без особливої праці вдасться скинути зайву вагу і позбутися від нездорових звичок, передає Ukr.Media.
Що стосується кар'єри, то на теперішньому місці роботи Козероги проявлять себе як незамінні працівники. Покращаться відносини з колегами і начальством. Прихильністю керівництва сміливо можна користуватися для збільшення заробітної плати або підвищення.
Скорпіони
Удача не покидає Скорпіонів. Тривалий період везіння їм забезпечив Юпітер, який увійшов в однойменне сузір'я ще в жовтні 2017. У січні підтримку представникам цього знаку зробить ще і Марс. Енергія червоної планети посилює активність Скорпіонів, мотивує їх і допомагає долати перешкоди. Саме в січні потрібно «брати бика за роги», поки планетарні аспекти дають можливість обійти конкурентів без особливих зусиль.
Везіння чекає Скорпіонів і в любовній сфері. Можливі цікаві знайомства, спільні поїздки і нові враження. Самотніх представників цього знаку чекають позитивні зміни в особистому житті. Роман, що почався в січні, обіцяє стати яскравим і незабутнім любовною пригодою.
Раки
Ракам буде супроводжувати удача в великих справах і в дрібницях. У перших числах січня відбудеться повня в однойменному знаку Зодіаку. Такий початок року можна вважати дуже сприятливим для представників водної стихії. У другій половині місяця Раки відчують підтримку Білій Місяця, що загострить інтуїцію і створить умови для самореалізації.
Січень принесе позитивні зміни в ділову і любовну сфери життя. Плідна співпраця позитивно позначиться на фінансах і відкриє нові перспективи. В особистому житті намітяться значні зміни. Нові відносини отримають стрімкий розвиток аж до пропозиції руки і серця. Сімейне життя забарвиться в яскраві тони, посилиться емоційна прив'язаність і сексуальний потяг між партнерами.
Леви
Січень подарує Левам можливості для кар'єрного зростання. Їм вдасться розташувати навіть людей, які неохоче йдуть на контакт. Вдало вирішаться питання, пов'язані з нерухомістю. Не виключено, що Леви намітять переїзд на найближчий місяць.
31 січня відбудеться місячне затемнення в однойменному знаку Зодіаку. Для представників вогняної стихії це стане значущою подією. Небесне явище вплине на відносини з близькою людиною. Щоб зміни носили виключно позитивний характер, Левам потрібно проявити більше уваги і турботи до другої половини.
??