Колір, який ви носите, може багато розповісти про вас! Не вірите?

Просто почитайте.



Одяг і колір, які ви носите, багато говорять про вас. Не знали про це? 
А ми пропонуємо вам дізнатися, що ж саме означають кольори вашого улюбленого одягу.
1. Чорний.

Чорний колір - фаворит дівчат модниць, тому що він елегантний і легко поєднується з іншими кольорами. Крім того, одяг такого забарвлення стильний. Чорний наряд краще всього одягати в тому випадку, якщо ви хочете виглядати серйозно, стильно і авторитетно.
Більш того, чорний колір робить дівчат більш стрункими візуально. Візьміть на замітку!
2. Білий.

На відміну від чорного, білий колір - сповнений життя і легкості. Білий одяг добре носити в літню пору, а також на публічних заходах. Не дарма класичні весільні сукні саме білого кольору - адже колір уособлює чистоту і радість.
Майте на увазі, що біле вбрання поглинають світло, тому воно може трохи повнити дівчат. Одяг такого забарвлення не годиться для корпоративних заходів, а для чогось більш розслабленого.
3. Червоний.

Червоний - це колір пристрасті. Хочете бути в центрі уваги? Тоді цей колір ідеально вам підходить! Ви ніколи не залишитеся непоміченими в червоному.
Краще приберегти подібні вбрання для вечірок. Але якщо ви впевнені в собі і прагнете це показати в офісі також можна блищати в червоному платті.
4. Синій.

Більш темні відтінки цього кольору показують багато повноважень і влади. Саме тому він був обраний для уніформ різних служб.
Синій колір свідчить про більш формальний стиль і діловий підхід. Чимось схожий в характеристиках з чорним кольором.
5. Жовтий.

Жовтий - це щастя, однак його сяйво заважає, якщо ви одягаєте наряд на роботу. Грайливий і веселий колір, який пов'язується з чимось позитивним і радісним.
В офісі краще такий одяг не носити, а ось на відпочинку або на вихідних - саме воно!
6. Сірий.

Сірий - це елегантна комбінація чорного і білого. Дуже корисний, елегантний і строгий нейтральний колір. Чим темніше, тим краще він буде виглядати на вас, якщо ви офісний працівник, або працюєте в юридичних, фінансових і ділових сферах. Він позначає надійність і серйозність.
7. Рожевий.

Рожеві вбрання ідеально підходять для блондинок. Такий колір тонізує блиск для світлого волосся і освітлює тон шкіри. Він демонструє не авторитет, а близькість.
Якщо ви хочете виглядати мило і душевно, не соромтеся носити рожеве плаття.
Ці кольори дозволять вам відчувати себе комфортно і донести світові свій підхід або настрій без слів. А ви правильно підбираєте своє вбрання?
??