Гороскоп кохання. Що очікує на кожен знак зодіаку у 2018 році

Одне з найбільш відданих, чесних і добродушних тварин в гороскопі - це Собака. Саме вона буде стояти біля керма нового 2018 року.

 
Собака відноситься до Земний стихії, значить, можна розраховувати на інтелектуальний розвиток і мирні події в житті.  Любовний гороскоп на 2018 рік передбачає зміцнення особистих відносин, традицій сім'ї і чуйність в спілкуванні з близькими людьми.  Собака допоможе помиритися з тими, з ким ви були в сварці в попередньому році.  Від Собаки слід очікувати не тільки миролюбності і поблажливості, а й наполегливості в досягненні цілей.  Вона без страху і докору бореться за щастя в особисте та сімейне життя, проявляючи вірність.  Починаючи з липня, буде приплив колосальної енергії, яка допоможе нейтралізувати конфлікти і непорозуміння у відносинах.  У пріоритеті повинні бути - ніжність, турбота і взаєморозуміння.  Якщо проявити свої щирі почуття, то в грудні Собака нагородить вас по заслугах і не залишить на самоті.
 Рік Собаки ідеально підходить для продовження роду і народження малюка.  Навіть, якщо ви перебуваєте в «цивільному» шлюбі, це лише зміцнить відносини, вивівши їх на новий рівень.  Дитина народиться в щасливій родині, якщо бажання його завести буде виходити від обох.  Собака є противницею розлучень, тому в 2018 році ні в якому разі не вирішуйте на такі радикальні заходи в стосунках.  Терпіння, чуйність і взаєморозуміння - ось, що дозволить люблячим серцям зміцнити відносини.  Ну, а якщо ви обидва налаштовані на розставання, то це можна зробити в наступному року, коли правити буде Свиня.  Розумне і віддана тварина стане покровителем 2018 року, яке обов'язково допоможе вам в будь-яких складних ситуаціях.  Не будьте божевільними, а дотримуйтесь ті традиції, які встановлювалися століттями.  Навчіться першими йти на поступки і примирення, прощати і приймати кохану людину таким, яким він є.  А тепер прогноз по знакам Зодіаку.
 Близнюки. Близнюки в рік Собаки будуть літати на крилах любові, що подарує їм масу емоцій і яскравих вражень.  Звичайно ж, не всі романтичні зустрічі переростуть в щось більше і серйозне, але шанс зустріти «свою» людину все-таки є.  Гороскоп любові на 2018 рік обіцяє Близнюкам доленосне знайомство, але тут і самим потрібно дивитися в обидва.  Можливо відновлення старих відносин, хоча навряд чи це призведе до гарного результату.  Прогноз на 2018 рік Близнюкам сімейним рекомендує самостійно вирішувати проблеми, що виникають у відносинах з чоловіком.  Не потрібно розповідати навіть родичам про те, що вас не влаштовує або обурює.  Та й заздрісних людей навколо чимало.  Намагайтеся в рік Собаки минути всі плітки, і самим не розпускати чутки.  Що стосується роману на стороні, то Близнюкам навіть думати про нього не слід.  
Рак. Звичайно ж, господиня 2018 року жовта Собака допоможе вам влаштувати особисте життя, але основна частина турбот і клопоту з цього приводу ляже на ваші плечі.  Не відмовляйтеся від нових зустрічей, спілкування з друзями і вечірок.  Будьте максимально ініціативними.  Ось тоді Раку можна розраховувати не тільки на доленосне знайомство, але і на марш Мендельсона в кінці грудня.  Гороскоп любові на 2018 рік Раку пророкує зміну місця проживання.  За коханою людиною ви поїдете, куди завгодно аби бути разом.  Головне, щоб ви заздалегідь все обдумали, щоб потім не шкодувати про свій вчинок.  Адже, такі жертви повинні бути виправданими.  Сімейному Раку в рік Собаки можна чекати приємних сюрпризів від долі.  Ви підете в довгоочікувану подорож, прекрасно відпочинете і дізнаєтеся багато цікавого про іншу країну.  Гороскоп рекомендує Раку удвох з чоловіком відкрити свою справу, що тільки поліпшить ваші відносини /
Лев.  Уявити Льва без любові неможливо, але Собака рекомендує бути обережніше.  Або ви кого-то обдурите, або вас зрадять.  Астропрогноз любові на 2018 рік Льву радить менше ризикувати почуттями, інакше можна весь рік прожити в заворушеннях або розставання.  Якщо у вас вже є кохана людина, то більше часу і уваги приділяйте йому.  Одинокий Лев може зустріти «другу половинку», якщо сам стане серйозніше ставитися до особистого життя.  Ніякі флірти і сумнівні інтимні зв'язки, тоді рік Собаки подарує вам зустріч, яка стане долею.  Краще побережіть енергію і почуття для людини, який цього дійсно заслуговує.  Адже, від чарівності і гордої дива Льва все навколо божеволіють.
Діва. У рік Собаки у Діви буде всього потроху - від справжнього кохання до банального службового роману.  Щоб додати в особисте життя романтики і чуттєвості, Діві потрібно не закривати себе в чотирьох стінах.  Краще частіше спілкуватися з давніми і новими друзями, відвідувати заходи.  Щоб зачарувати того, хто подобається вам, потрібно лише проявити ініціативу.  Слухайте своє серце, і ніякої тривоги і роздумів, що вас не люблять і не цінують.  Гороскоп любові на 2018 рік Діві рекомендує переглянути погляди на свій зовнішній образ.  Чи давно, ви ходили в магазин і купували що-небудь стильне з одягу?  Ну, а щоб знайти душевну рівновагу, Діві не заважає зайнятися йогою і медитацією Якщо приведете в норму внутрішній стан, то і особисте життя зміниться на краще.  Самотня Діва може познайомитися в осінній період з коханою людиною.  Це трапиться в несподіваний момент, який запам'ятається на все життя.
Терези. Терезам в рік Собаки потрібно засвоїти одне - планувати доленосну зустріч безглуздо.  Все може статися, як в прекрасній казці, тому частіше дивіться по сторонам.  Самотні Терези можуть завести знайомство, після якого залишиться на душі неприємний осад.  Обранець виявиться корисливим і меркантильним людиною.  Гороскоп любові на 2018 рік Терезам обіцяє хороше фінансове становище, тому сварок з чоловіком на грунті грошей точно не очікується.  На побутовому грунті теж ніяких проблем, а ось романтики у відносини додати не заважає.  Терезам слід розщедритися на подарунки або подорож.  І не здумайте заводити романи на стороні, інакше ситуацію до розлучення доведете.  Скорпіон.  Скорпіону в рік Собаки однозначно пощастить у коханні, але ось куди подіти невгамовний темперамент?  Прогноз любові на 2018 рік радить Скорпіону приборкати ревнощі і лідерські замашки, а бути чемні і м'якше в стосунках з обранцем.  Емоції тримайте в міцній вузді, щоб не зруйнувати особисте життя.  Деякі Скорпіону поміняють місце проживання, хтось розлучиться з коханим, а кому-то доля подарує нову чудову зустріч.  Головне, не озирайтеся в минуле і не звинувачуйте людей за те, що вони не скоювали.  Чи не заважає попрацювати над собою!  Гороскоп любові на 2018 рік Скорпіону пророкує незабутні романтичні побачення.  Ну, а якщо ви народилися в листопаді, то вас чекає офіційний шлюб або вінчання.  Можливо, що ви знову обміняєтеся кільцями з тим, з ким уже були в законному шлюбі.  І нічого не бійтеся!  Іноді можна увійти в одну і ту ж річку двічі.  Особливо, якщо по-справжньому любиш людину і не віриш в забобони.
Риби. Самотні Риби будуть плескатися в любові, як в теплому океані.  Тут і несподівані зустрічі, і красиві залицяння і море зізнань.  Ось тільки поспішати з прийняттям рішень не слід.  Ви можете дізнатися про обранця чимало неприємностей.  Але, якщо не станете копатися в його минулому, то все залишиться так, як є - стабільно і щиро.  Хтось із Риб повернеться до колишнього коханого, з яким розірвав стосунки в 2017 році.  А ось сімейні Риби в рік Собаки опиняться на межі розлучення.  І все це через те, що побут не налагоджений, фінансів не вистачає, і пристрасть згасла.  Може бути, є шанс все відродити?  Тоді постарайтеся зробити це вже на початку 2018 року.  Спробуйте зайнятися спільним бізнесом, або запланувати народження дитини.  
Стрілець. У Стрільців у рік Собаки очікується приплив сил, енергії і почуттів, тому він може сміливо розраховувати на все, що стосується любовних побачень і пригод.  Гороскоп любові на 2018 рік радить заздалегідь розібратися, з ким вам по шляху, а кого краще взагалі забути.  Якщо не хочете розлучитися з коханою людиною, то усмиріть ревнощі.  Це особливо відноситься до чоловіків.  Досить вже підозрювати обранця в усьому, що тільки можна уявити.  Так, фантазія у вас багата, але не до такої ж міри.  Тільки на довірі будуються серйозні відносини.  Прогноз любові на 2018 рік Стрільця пророкує відновлення давнього роману.  Правда, в літній період багато закохаються і забудуть про колишні уподобаннях.  Осінь виявиться для багатьох Стрільців сумної часом.  Можливі розставання і розлучення.
Овен.
 Рік Собаки не радить Овна поширюватися про свій роман з людиною, з яким ви раніше просто дружили.  Ваші стосунки перейдуть в іншу стадію і стануть більш чуттєвими.  Якщо хочете їх зберегти, то станьте більш м'якими уважними до обранця.  Емоційного і темпераментному Овна слід бути стриманим, щоб не попасти в конфліктні ситуації з тими, хто йому по-справжньому доріг.  У рік Собаки у Овна можуть з'явитися проблеми на особистому фронті через те, що партнер здасться їм надто інфантильним і холодним у відносинах.  Спочатку намагайтеся зрозуміти, чому він себе так веде, а потім робіть відповідні висновки.  Гороскоп любові на 2018 рік Овна рекомендує бути ініціативніше і першим йти на поступки.  Той, хто самотній, в рік Собаки зустріне кохану людину, з яким вже в грудні зіграє весілля або обвінчається.  
Телець. Телець в рік Собаки буде в повному розумінні слова купатися в любові, тому самотність йому точно не загрожує.  Очікується чимало визнань, залицянь і пропозицій руки і серця.  Головне, щоб Телець не розпилював свої почуття на всіх підряд.  Спочатку дізнайтеся людини, а потім признавайтесь йому в почуттях.  В іншому випадку, доля буде відчувати Тельця, посилаючи йому корисливих і улесливих особистостей.  Найчастіше звертайтеся до інтуїції.  Вона точно не підведе і дасть слушну пораду.  2018 рік Тельцю обіцяє спільність інтересів і спільну справу з людиною, до якого він зазнає глибоке почуття.  Ви навіть можете відкрити свій бізнес, якщо обидва цього захочете і все продумає до дрібниць.  Собака обов'язково допоможе, ніж може.  У Тельця зі своїм обранцем з'явиться можливість зміцнити фінансове становище.  Можливий службовий роман в середині року.  Але врахуйте, що Собака не любить тих, хто фліртує на стороні, будучи заміжнім або одруженим. 
 Козеріг.  У рік Собаки про Козерога можна сказати одне - щасливий і остаточно закоханий.  Гороскоп любові на 2018 рік одинокому Козерогу пророкує цікаву зустріч, яка можливо змінить його долю.  Новий обранець буде для вас не тільки коханцем, а й надійним другом.  Таке поєднання рідко зустрінеш, а вам пощастило.  Але намагайтеся ближче дізнатися обранця, щоб не попасти в лапи людини меркантильного і брехливого.  Гороскоп любові на 2018 рік радить продемонструвати обранцю найкращі свої якості.  Тим більше, що у Козерога, який шанує сімейні традиції, майже немає недоліків.  Він дуже хороший в якості чоловіка - вірний і грунтовний.  Собака вже його обожнює.  На початку року Козерогу не заважає зайнятися зовнішнім перетворенням і простежити за станом фізичного здоров'я.  Якщо хочеться привернути увагу протилежної статі, то постарайтеся змінитися в кращу сторону - фігуру підтягнути, модно одягнутися і зробити нову стрижку.  
Водолій. Гороскоп любові на 2018 рік Водолія пророкує таке відчуття, про який тільки мексиканські серіали знімають.  Ви закохаєтесь з першого погляду і вже на другому побаченні заговорите з обранцем про весілля.  Собака не радить вам робити поспішних висновків, інакше помилок і розчарувань буде сила-силенна.  Можливо, що людина спілкується з вами лише через вашого високого статусу в суспільстві або через гроші.  Ну, або ваша симпатична мордочка йому сподобалася?  Сімейному Водолія потрібно зробити все можливе, що урізноманітнити відносини з чоловіком і внести в них своєрідну «родзинку».  Якщо ви любите один одного, як раніше, то ніщо не заважає створити щось нове, побудувати котедж, народити дитину і, врешті-решт влаштувати ще один «медовий місяць» на Канарах.
??