7 речей, які чоловік робить тільки тоді, коли справді кохає

З чоловіками часом легко заплутатися.
Іноді здається, що хлопець вас обожнює, а на інший день він не дає про себе чути. Перерахуємо явні ознаки, за якими можна відразу зрозуміти, що чоловік залишиться з вами надовго.
1.Він не проти спілкування з вашими близькими
Зустрічатися з родичами – це один з страхів, який притаманний більшості людей. Ви не можете передбачити, які конфлікти можуть бути між родичами. При цьому важко уникнути спілкування, якщо партнер не дав свого дозволу залишити зустріч. У разі коли ваш коханий не проти відвідування з вами родичів, то його дії явно говорять про те, що він планує бути з вами і далі. Можна сказати, що у нього не зникло бажання знайомитися, спілкуватися з людьми, які, найімовірніше, можуть стати його родичами.
2. Він запитує вашої думки щодо вибору одягу
Цілком можливо, що він ставиться до вас як до фахівця, що розбирається в моді. Однак варто вважати, що він просто має намір одягнутися так, щоб ви були від нього в захваті.
3. Він бажає разом йти з вами у справах
Виконання нудних справ – частина життя будь-якої людини. Якщо чоловік не проти ходити за покупками або відвідувати з вами банк, то це не означає, що йому там дуже цікаво. Причиною такої поведінки є бажання проводити з вами максимум свого часу.
4. Він лагодить речі у вашому домі
Грати роль майстра – відмінна можливість продемонструвати свої практичні навички. Наприклад, він може поміняти кран або лампочку. Головне – що він постарається запропонувати свою допомогу.
Чоловіки звикли вирішувати проблеми. Для чого? Щоб продемонструвати, що з них вийдуть відмінні супутники життя.
5. Він готує різні страви, щоб порадувати вас
Любов можна визначити дуже точно – чоловік готує страву, щоб ви отримали задоволення. Чоловіки, які залишають зону комфорту для задоволення жінки, часто показують, що жінкам з ними буде непогано.
6. Він планує подорожі або побачення
Велика частина чоловіків діє спонтанно. Однак у їхніх партнерок свої очікування. Закохані самці прекрасно це розуміють і планують проведення незвичайних заходів, які принесуть вам радість.
7. Він уважно вас слухає і памятає, що ви говорили
Нерідко ми любимо розповідати нецікаві історії, ділитися малозначними подробицями. Якщо людина ввічлива, то він слухає, киває, але особливо не надає значення інформації.
Якщо чоловік прекрасно пам’ятає те, що ви йому говорили про родичів, то це свідчить про те, що він надає значення вашим словам. Він хоче стати ближче, тому має намір дізнатися про вас максимум інформації. Це Велика рідкість в нашому світі!
???