Позбудьтеся цих речей негайно!

?
Ви відчуваєте, що ваш будинок виглядає не так, як хотілося б? Можливо, цьому виною старі непотрібні речі, від яких ви так давно хочете позбутися.

1. Дешевий пластиковий декор. Пластикові вази, різноманітні прикраси на стіну, штори-нитки з пластику... Вони виглядає хоч і яскраво, але дуже дешево. Натуральні матеріали, навпаки, дарують затишок і виглядають презентабельно. Гарно вписується В інтер'єр дерево, скло, бамбук.

2. Застарілі речі. Ви ними давно не користуєтеся, але викинути шкода. Але ваша жалість виливається в те, що простір захламляется. Старі речі перетворюються в пыслесборник. Телефони, програвачі та пральні машинки спробуйте продати, їх часто купують на запчастини. Інші непотрібності можна просто віднести на смітник (наприклад, старі журнали, які ви вже ніколи в житті не станете читати).

3. Зламані меблі, яка не підлягає ремонту. Ніщо не вічно, і навіть улюблений колись шафа рано чи пізно зламається. Стара меблі створюють затишок тільки тоді, коли вона антикварні і в робочому стані. Але якщо ви не шанувальник стиль шеббі-шик, а ваша меблі зламана, краще від неї позбутися.

4. Прострочені товари. Часто ми купуємо продукти, косметику і побутову хімію про запас. В результаті десятки пакетиків, баночок і тюбиків стоять на полицях, поки їх термін придатності не закінчиться. Вони крадуть простір, і ваш будинок поступово перетворюється на смітник. Зайдіть кухонні шафи, туалетний столик і комору.

5. Зіпсована посуд. Езотерики попереджають, що посуд зі сколами, тріщинами й іншими дефектами приносить у дім нещастя. Дизайнери підтверджують, що бракована кухонне начиння робить житло вкрай непривабливим. Сервіз зі сколами виглядає неохайно. Багатьом шкода викидати тарілки і чашки з дефектами. І даремно. По-перше, така посуд виглядає непривабливо. По-друге, нею можна поранитися.?