У кожного знака Зодіаку є своя суперсила

​Яка ваша?

Всі наші улюблені супергерої в мультиках, коміксах і фільмах володіють якимись надзвичайними здібностями. Саме слово «суперсила» асоціюється у нас з невидимістю, телекінезом і умінням літати по повітрю, інформує Ukr.Media.
Напевно, багато хто з вас в дитинстві мріяв володіти якимись магічними здібностями супергероїв. Але доросле життя вносить свої корективи.
Тепер ми краще розуміємо, як влаштований світ, і більше цінуємо справжні надздібності: креативність, впевненість у собі, силу волі...
Овен - спритність
Які б сюрпризи не готувало вам життя, ви не дозволите їм стати на вашому шляху. Вроджена спритність навпіл з винахідливістю дозволяє вам вийти навіть з самих, здавалося б, безвихідних ситуацій.
Ваша наполегливість і віра в себе надихають оточуючих, дозволяючи вам не тільки всякий раз повставати з попелу, як птах Фенікс, але і тягнути за собою інших!
Телець - завзятість
Якщо вже ви вирішили щось зробити, ніхто і ніщо вам не завадить. Ви володієте воістину непохитною завзятістю, яка дозволяє вам не втрачати цілі і уваги ні за яких обставин. Навіть приємні дрібниці, на які так часто відволікаються інші, не можуть перешкодити вам досягти свого.
Ви знаєте, чого хочете, і обов'язково цього досягнете. Така завзятість робить вас сильним лідером, мотивуючим оточуючих на великі звершення.
Близнюки - любов і підтримка
У моменти найбільшої вразливості і слабкості ми буваємо найбільш прекрасні, і ніхто не знає цього краще Близнюків. Близнюки не тільки усвідомлюють свою вразливість, але і бачать цю красу в інших, допомагаючи їм прийняти і полюбити свої слабкості.
Це дозволяє Близнюкам дарувати людям любов і підтримку в найважчі моменти, допомагаючи їм ставати сильнішими і впевненішими.
Рак - мріяння
Тоді як інші поринають у реальніст, боячись вийти за рамки звичного, Раки не готові задовольнятися малим. Рак володіє унікальною здатністю бачити всю картину цілком і будувати далекосяжні плани, занурюючись у свої мрії і роблячи все, щоб їх здійснити.
Це не тільки допомагає йому рухатися вперед, незважаючи на перешкоди, але й надає впевненості в тому, що все буде добре.
Лев - внутрішній вогонь
У вас всередині палає гаряче полум'я, яке може освітити навіть найтемніші моменти життя. Воно стає вашою рушійною силою, надаючи вам сил, впевненості та драйву, які викликають у оточуючих щире захоплення.

Внутрішній вогонь дозволяє вам долати будь-які труднощі, що виникають на життєвому шляху, і виходити з них загартованими.
Діва - втіха
Зазвичай Діва не асоціюється з такими якостями, як співчуття і чутливість. Адже Діви - невиправні перфекціоністи, які приділяють величезну увагу фактам і деталям.
Але нехай це не заважає вам побачити свою істинну суперсилу! Ви володієте вродженою здатністю співчувати і заспокоювати тих, кому доводиться нелегко, допомагаючи їм подолати життєві перешкоди і знайти в собі сили рухатися вперед.
Ваги - виконання бажань
Ви не тільки вмієте бачити свій прихований потенціал, але і володієте неймовірною здатністю реалізовувати його в повній мірі.
Будь то побудова успішної кар'єри, пошуки справжньої любові або робота на благо суспільства, ви можете взяти найсміливіші бажання і втілити їх у життя.
Скорпіон - харизма
Ви володієте воістину магнетичною особливістю, яка буквально притягує до вас людей. Де б ви не з'явилися, всі відразу обертаються в вашу сторону, і це стосується будь-якої сфери життя.
Це ще не надздібності, але саме харизма і любов до життя дозволяють вам знаходити спільну мову і впливати на оточуючих. Якщо ви використаєте цю силу на благо, ви зможете не тільки досягти великих висот, але і допомогти іншим досягти того ж.
Стрілець - читання думок
Це може здатися неправдоподібною вигадкою з голлівудського фільму, але Стрільці вміють читати думки! Звичайно, не так, як у кіно, де людина просто закриває очі і відразу бачить все, що думають інші; скоріше, справа в умінні звертати увагу на дрібниці.
Ви чудово вмієте «зчитувати» людей, помічаючи найменші жести і дізнаватись про них набагато більше, ніж вони розповідають в словах. Це неймовірно корисна здатність, яка дозволяє знаходити спільну мову з ким завгодно. Тільки будьте обережні: якщо ви перестараєтеся, ви можете відлякати від себе людей!
Козеріг - оптимізм
Незважаючи на те, що ви покладаєтеся на логіку і факти, ви вмієте визирати за рамки важкої реальності і бачити людей з кращого боку. Ви вірите, що у кожного є потенціал творити добро, і готові дати їм кредит довіри.
У кожній ситуації ви схильні не поспішати з висновками і прощати людям їхні гріхи. Звичайно, деколи це призводить до розчарувань і образ, коли хтось підводить вас, але зате ваша здатність бачити в людях те, чого вони самі в собі не бачать, надихає багатьох на великі звершення.
Водолій - відновлення
Скажемо чесно: під здатністю до відновлення зовсім не мається на увазі здатність знову відростити відрубану руку. Але зате ви завжди вмієте повстати з попелу і по цеглинці відбудувати зруйноване життя, яких би ударів долі воно не отримало.
Коли інші здаються і капітулюють, ви тільки розпалюєтесь. Вас неможливо зупинити, навіть коли всі навколо давно втратили всяку надію.
Риби - інтуїція
Якщо ви навчитеся довіряти собі і прислухатися до внутрішнього голосу, то здивуєтеся, наскільки надійні його передбачення. Ваша інтуїція перевершує найсміливіші мрії, але вам потрібно вчитися частіше її слухатися.
Якщо ви щось «нутром чуєте», це не випадковість. Інстинкти ніколи не підведуть вас, а чим частіше ви будете на них покладатися, тим надійніше вони стануть.
Ви вже відчули себе супергероєм?