Ці люди завжди будуть поруч: які знаки Зодіаку здатні на щиру дружбу

​Далеко не кожна людина здатна на щиру і безкорисливу дружбу.

Однак представників кількох знаків Зодіаку можна назвати добрими і вірними друзями, на яких завжди можна покластися, інформує Ukr.Media.
Астрологи і експерти виділяють всього п'ять знаків Зодіаку, яким без особливих зусиль даються обов'язки кращого друга або подруги. Ці люди завжди будуть поруч, допоможуть позбутися від чорної смуги, знайдуть спосіб зробити ваше життя яскравіше і прекрасніше.
Овен
Овен може бути кращим другом відразу для декількох людей. У представників цього знака є час і сили на всіх, кому потрібна допомога, підтримка, важлива порада. Овни охоче дають гроші в борг, якщо положення дозволяє. У них немає підстав не довіряти людині, але тільки до тих пір, поки вона не покаже свою негативну сторону. Овни не мислять стереотипами і намагаються знаходити в людях хороше, незалежно від того, що про них кажуть інші.
Овни цінують в людях доброту і оптимізм, а також порядність і чесність. Саме тому в Овнів завжди величезна кількість друзів, які готові стати за них горою. Як говориться, що даєш, то і отримуєш.
Рак
У Раків є друзі, які можуть на них покластися в скрутну хвилину. Всі дружні відносини формуються у Раків в дитинстві, до 16-18 років. Потім вони вже намагаються підтримувати їх як можна довше.
Найдивовижніше, що Ракам вдається зробити так, що дружба живе десятиліттями. Багато в чому це можливо завдяки їх самовідданості, жертовності та доброті. Вони не завжди можуть попросити вибачення за свій вчинок, зате завжди зрозуміють і підтримають друга. Раки можуть пробачити навіть зраду, розібравшись, чому людина так зробила. Їх доброта щодо друзів практично ідентична доброті батьків до дітей. З такими друзями і у вогонь, і у воду.
Діва
Діви — друзі, які здатні краще за всіх підтримати в скрутну хвилину. Їх емпатія допомагає їм добре зрозуміти людину, коли вона скаржиться на злого начальника, розбіжності в любові, проблеми на роботі. Діви — кращі слухачі з усіх можливих. Їх дружба дуже важлива для тих, хто часто потребує емоційної підтримки.
Діви завжди знайдуть час на спілкування з близькими друзями. Це чесні люди, слова яких інколи ображають. Просто вони бачать світ по-своєму. Вони вважають, що правда в будь-якому її вигляді важливіше брехні. Бути другом Діви — це почесно, тому що вони не підпускають до себе людей, яких вважають поганими або негідними.
Скорпіон
Скорпіони можуть бути складними в любові, але в дружбі у них все в повному порядку. Представникам цього знака властиво відмінне почуття гумору. Саме завдяки йому зі Скорпіонами завжди просто спілкуватися. Вони можуть вселити в людину надію на краще навіть у найскладнішій ситуації.
Зі Скорпіонами краще бути максимально відкритими, тому що вони не прощають обманів та інтриг. Вони навіть на правду не завжди реагують нормально, так що доведеться двічі подумати, перш ніж щось говорити чи робити. Вони тримають в таємниці всі секрети друзів, не задають зайвих питань. Скорпіони завжди готові поговорити відверто, надати підтримку. Вони щиро люблять своїх друзів і не вимагають на заміну нічого, крім відданості.
Риби
Риби дуже відкриті, добрі, їм швидко починаєш довіряти. Єдина їх проблема, якщо це можна так назвати, — це прагнення проводити весь вільний час з кращими друзями. Риби люблять гостей, довгі посиденьки за настільними іграми, відверті розмови.
Рибам не подобаються легковажні люди. І в любовних, і в дружніх відносинах вони чекають від людини сталості і відданості, бо й самі не вміють дружити лише наполовину. Вони мріють про друга, якому можна довіряти на всі сто відсотків.​