Що відбудеться 21 грудня 2020 року: Велика мутація і початок нової епохи

У грудні 2020 року відбудеться найважливіша астрологічна подія 2020 року – Велике з’єднання Юпітера і Сатурна в стихії повітря, яке астрологи називають Великою мутацією.
З’єднання Юпітера і Сатурна 2020
Точний час з’єднання – 21 грудня 2020 року о 21 год 21 хвилину в 30 хвилині першого градуса Водолія.
Нас чекає дивовижний і незвичайний період – початок нової астрологічної епохи! Це чудовий шанс змінити своє життя на краще і втілити мрії, про які ви навіть думали пошепки.
Наступаюча епоха принесе нам відповіді на питання, які нас давно мучили  і подарує купу можливостей. Так, спочатку низка змін може здатися не найприємнішою, тому що весь світ продовжить повністю, глобально змінюватися, але все в наших руках. Хто багато хоче – багато отримає. Будуємо плани і сміливо дивимося в майбутнє.
З’єднання Юпітера і Сатурна 21 грудня 2020 роки відбудеться в знаку Водолія. Світ більше ніж на 200 років вступає в епоху повітря – на перший план вийде інформація, спілкування, любов до свободи, творча і колективна праця.
Спробуємо уявити, що ми знайдемо в новому світі, а що залишимо, ну або втратимо, в старому.
В першу чергу, варто звикнути до думки, що того укладу життя, до якого ми звикли більше не буде ніколи. Всі помітили, як змінився світ за останні місяці. І далі буде тільки крутіше. Звертаємо увагу, що не буде гірше або краще,  буде по-іншому, не так, як ми звикли. Просто все незнайоме і незрозуміле ми сприймаємо насамперед, як погане і страшне. А до хорошого звикаємо дуже швидко.
Отже, що ми втратимо, а що придбаємо:
У суспільстві будуть відбуватися помітні і масштабні трансформації.
По-перше, людство почне більше цінувати інформацію, а не матеріальні речі. Причому не просто інформацію як розрізнені знання, а саме вміння її застосовувати на практиці і з її допомогою покращувати життя.
По-друге, люди не просто задумаються про світле майбутнє, а й стануть про нього піклуватися: глобально і комплексно підійдуть до вирішення екологічних проблем: адже як не крути, а вони стосуються кожного. Перетворення не оминуть і фінансову сферу. Це можуть бути ініціативи і реформи в економіці, а також перерозподіл ресурсів.
По-третє, в минуле підуть диктатури і тоталітарні режими, у всякому разі в тому вигляді, в якому вони були в минулому. Сталін, Кім Чен Ір, Піночет – це все яскраво виражені особистості земної стихії, яким немає місця в нашому повітряному майбутньому. Навіть якщо подекуди вони продовжують правити і зараз, це дуже і дуже не надовго.
По-четверте, дуже сильно трансформується загальна освіта. У всякому разі, нинішня картина, коли протягом десятка років в дітей насильно і безкоштовно впихають масу абсолютно непотрібних знань, дуже скоро піде залишиться в минулому.
По-п’яте, важка праця щоб заробити на шматок хліба, також залишиться в минулому. З безумовним базовим доходом вже експериментують передові країни, а в найближчому майбутньому він стане невід’ємною частиною нашого життя. У кожної людини буде можливість жити і розвиватися як інтелектуально, так і творчо.
Нова епоха, яка остаточно настане 21 грудня 2020 року, принесе нам розуміння, що «найцінніші речі – це зовсім не речі». І якщо на вашу долю випадуть складні ситуації і вам буде важко змиритися зі змінами, не впадайте у відчай, мовляв, за що ж мені все це.
Не «за що», а «для чого»! Будь-яка криза – це початок чогось нового. Спершу визнайте, що зміни вже відбуваються, а на другому етапі подумайте, як ви можете поліпшити своє життя. Адже не буває абсолютно негативних і абсолютно позитивних подій. Вчіться шукати ресурс навіть там, де, здавалося б, його і бути не може.