Що треба покласти у гаманець для збільшення грошей у ньому

Кілька дрібниць у гаманці можуть притягнути гроші.
Для того, щоб у гаманці постійно шурхали купюри, необхідно просочити його грошовою енергетикою. Досягти цього допоможе зв’язка з 3 монет. Їх варто зв’язати червоною ниткою і покласти в гаманець, інформує Ukr.Media.
Згідно з наукою фен-шуй, залучати гроші в гаманець може зображення грона винограду або пучок м’яти. Дані рослини мають здатність збільшувати фінансову удачу власника портмоне. Також в гаманець можна покласти один біб або тоненьку паличку кориці. Також не завадить заховати в портмоне різні грошові символи — руни або гектограми. Можна покласти в гаманець шматочок хрону. Тільки не варто купувати його на ринку або в магазині, краще знайти, викопати та висушити самостійно.
Багато грошової енергії зберігається в вереску. Тому гілочку рослини можна заховати в окрему кишеньку гаманця.
Щоб гроші не переводилися, до них варто ставитися з повагою. Ні в якому разі не можна їх складати та м’яти. Складати купюри в портмоне необхідно горілиць, і щоб спочатку йшли великі гроші, а потім дрібніші. Не можна, щоб гаманець був порожнім. Завжди потрібно тримати в ньому хоч одну купюру або монетку. Витрачати до останньої копійки також не можна.
Добре зберігати в гаманці так звану «щасливу монету». Витрачати її не можна, адже саме вона приносить фінансовий добробут. До речі, таким талісманом може служити 1 американський долар. Вся річ у тому, що на звороті цієї купюри намальований дуже сильний символ, здатний залучати величезні суми грошей. І це всевидюче око.
Заборонено зберігати в гаманці різний мотлох, а це чеки, квитки. Не рекомендовано також в портмоне носити чиюсь фотографію або ікони. Для цих речей знайдуться більш доречні місця. Старі пошарпані гаманці потрібно відразу ж міняти.