Патріоти поповнюють лави УКРОПу на Закарпатті


До «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» продовжують активно долучатися представники найрізноманітніших професій: вчителів і лікарів, юристів і підприємців, військових і волонтерів, спортсменів, політиків та громадських діячів тощо.


Всіх їх об’єднує любов до своєї країни та незламний патріотизм. Вони працюють, щоб справді змінити життя людей на краще.


Нещодавно головою Тячівського районного осередку партії обрали директора благодійного фонду «Карітас» імені Олександра Хіри, голову Громадської ради при Тячівській райраді 34-річного Івана Фіцая. До слова, пан Іван не вагаючись припинив своє членство у ВО «Свобода», в якій перебував до того 8 років.


Сьогодні він переконаний: УКРОПу під силу створити на Закарпатті першу в історії патріотичну фракцію в обласній раді.


«Долучився до команди УКРОПу, бо побачив тут людей, які не тільки декларують зміни в державі, але власними діями вже змінюють життя людей на краще та захищають країну. Тут люди, які відстоюють національні інтереси. Приміром, мої побратими стали на захист мешканців та виступили проти будівництва малих гідроелектростанцій у нашому краї», – наголосив Іван Фіцай.


Очільниця Закарпатського УКРОПу Власта Негря привітала керівника Тячівського районного осередку, зазначивши, що попереду в укропівців краю  чимало роботи.


«Укропівці – це люди, які люблять Україну від заходу до сходу, тому й не дивно, що наша партія має підтримку в усіх регіонах України. Ми зробимо все, щоб закарпатці відчули потужну підтримку досвідчених політиків, які можуть і здатні вирішувати наболілі проблеми краю», – зазначила вона.


Довідка. Іван Фіцай народився 23 червня 1983 року у селі Ганичі Тячівського району Закарпатської області. За фахом – юрист. З 2007 року – директор благодійного фонду «Карітас» імені Олександра Хіри. З 2016 року – голова Громадської ради при Тячівській РДА. Одружений.