Тячівські правоохоронці розповіли якою була новорічна ніч на Тячівщині


Якщо для пересічних мешканців району свято Нового року – це, перш за все, час для відпочинку та веселого гуляння, який сповнений приємних вражень, то для працівників правоохоронних органів цей день не вирізняється святковістю, а радше, збільшенням турбот. Саме про це свідчить зафіксована статистика повідомлень до поліції.Як розповідають у Тячівському відділі поліції, перша доба 2018 року пройшла порівняно спокійно, хоч й не без пригод. Загалом,  з 31 грудня на 1 січня на лінію «102» надійшло 38 повідомлень. Більшість звернень стосувалися виникнення побутових конфліктів між співмешканцями та насильства у сім’ях. Також повідомляли поліцейським про бійки між молодиками у центрі Тячева та надходили скарги від громадян на занадто гучні гулянки сусідів. 

Неспокійно було й на автошляхах. Так, у Вільхівцях-Лазах трапилася ДТП, під час якої автомобіль збив пішохода. Також у ніч з 31 грудня на 1 січня до поліцейських звернувся мешканець Вільхівці-Лазів з повідомленням, що його автомобіль Ауді А6, який він залишив на центральній вулиці без нагляду з ключами у замку запалювання,  викрадено. А через 2 години свій транспорт заявник знайшов покинутим за межами села. 

Також у новорічну ніч надійшло повідомлення від пожежників про те, що у м. Тячів горів автомобіль марки ВАЗ 2101 через замикання електропроводки у салоні. Обійшлось без жертв.

Зафіксовано поліцією й смерть у власній оселі 44-річного мешканця Вільхівці-Лазів, тіло якого знайшли сусіди.

А вже в обідню пору першого дня нового року надійшли повідомлення про дві скоєні крадіжки. Грушівець  поцупив  телевізор  у сусідки, а мешканець Вонігова -  продукти харчування у односельця. Також наряд поліції викликав сторож спецмайданчика, звідки  зловмисники викрали раніше арештований автомобіль. 

Наразі з окремих справ поліцейські відкрили відповідні провадження.  

Tyachiv.com.ua