Тячівські слідчі розшукали чоловіка, який обікрав односельця (ФОТО)

??Тячівські слідчі розшукали чоловіка, який обікрав односельця (ФОТО)
Правоохоронці затримали мешканця Руського поля, який підозрюється у крадіжці велосипеду та зварювального апарату із оселі 32-річного чоловіка. За фактом злочинних дій поліцейські розпочали слідство.

Із заявою про злочин, що трапився у період з 22-го по 23 січня, до поліції звернувся 32-річний мешканець села Руське поле. Чоловік повідомив, що у будинку його батьків, де тривалий час ніхто не проживає, невідомі пошкодили замок на дверях до підвалу, а у господарській прибудові – перекидані речі. 

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, встановила, що невідомі розбили вікно та проникли до будівлі, звідки викрали електрозварювальний апарат та велосипед. Збитки заявник оцінив у 4 тисячі гривень. З місця події правоохоронці вилучили речові докази, що дозволили оперативно встановити особу підозрюваного у вчиненні правопорушення. Ним виявився раніше судимий 26-річний односелець заявника. Чоловіка розшукали та опитали. У скоєному підозрюваний зізнався.

За даним фактом слідчий Тячівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відносно підозрюваного вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії у справі тривають, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. ??