В Тячівському центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на військову службу

??
26 січня 2018 року в приміщенні Тячівського районного  центру зайнятості, вкотре відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.
В заході взяв участь військовий комісар Тячівського районного військового комісаріату підполковник  Тищук Ігор Михайлович.
На початку семінару, з вступним словом до безробітних звернувся директор центру зайнятості, Василь Васильович Кушілка, який ознайомив присутніх з ринком праці Тячівщини та перспективами працевлаштування.
В свою чергу підполковник  Тищук І. М. ознайомив учасників семінару з умовами комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом, про права військовослужбовців, термін підписання контракту.
Ознайомив присутніх з посадами, які потребують укомплектування, надав інформацію щодо соціального пакету військовослужбовців, матеріального та грошового забезпечення, умовами проходження служби за контрактом.
В ході семінару учасники цікавилися питаннями призначення пенсій, оплати проїзду, медичним обслуговуванням учасників АТО, умовами отримання земельної ділянки та іншими, на які отримали вичерпні відповіді.??