Ще одна смертельна ДТП на Тячівщині

foto
Чоловіку було 40 років
За фактом аварії, що трапилася на Тячівщині, слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області розпочали розслідування. Автомобіль помістили на арештмайданчик Тячівського відділу поліції.
Вчора, 15 лютого, о 20:45 на лінію «102» закарпатської поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими. Автопригода трапилася у селищі Буштино, на Тячівщині. За викликом виїхала слідчо-оперативна група. 

На місці пригоди, правоохоронці з‘ясували, що водій – 25-річний житель селища Буштино, рухаючись на легковому автомобілі «Mersedes», не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, що рухався у попутному напрямку. Від отриманих травм, чоловік помер на місці аварії. Особу загиблого правоохоронці встановили. Ним виявився 40-річний односелець водія. 

За даним фактом слідчий Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто, порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 
Автомобіль доставили на арештмайданчик Тячівського відділу поліції. Слідство у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області