На Тячівщині затримали двох п’яних водіїв

Минулої доби


 У селищі Солотвино вночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВMW», який рухався без увімкненого світла. Водія зупинили, за кермом перебував житель села Нижня Апша в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.
У селі Вільхівчик Тячівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-21010», на якому не горіли задні габарити. Машину зупинили, за кермом перебував в нетверезому стані місцевий житель. Водія доставили в районну лікарню, де виявили в нього 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області