У Дубовому відбулися районні змагання з футболу серед дівчат (ФОТО)


6 березня в Дубовому провели футбольний турнір серед дівочих команд, присвячений дню 8 Березня. Змагання вже стали традиційними. У святі спорту взяли участь 14 найкращих шкільних команд району. Турнір урочисто відкрили директор Дубівської школи І-ІІІ ст. Й.А.Гарга та представники з Тячівської ДЮСШ і федерації футболу району.Попередньо було проведено жеребкування суддями (В.В.Немеш, М.М.Попович), які обслуговють ігри чемпіонату району серед аматорських команд.   Змагання проводили  в двох підгрупах дівчат 2003-2005 р.н.   Команди групи А змагалися в спортзалі школи, а команди групи Б – в спортзалі ЗМТ.  В результаті серії  ігор визначились найсильніші. Так,  І місце вибороли дубівські футболістки, ІІ місце – команда з Новоселиці. На ІІІ сходинці опинились  краснянські спортсменки.

У старшій віковій групі дівчат 2001-2002 р.н. ігри були проведені за круговою системою.  У наполегливій боротьбі  три  команди, а саме: Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Тернівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. набрали по 9 очок. Тож після вивчення положень змагання у такій послідовності  й були визначені місця.

Призерів нагородили кубками, грамотами  та пригостили київським тортом від  ПП Вурсти С.С.  Відзначили також і кращих гравців турніру: голкіпера, захисника та нападника.






 Ю.Ю.Шкиндя, вчитель Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст.