На Тячівщині безвісти зникла жінка

??Поліція Тячівщини розшукує безвісти зниклу жінку
Співробітники Тячівського відділу поліції встановлюють місце знаходження Бича Олесі, мешканки села Крива Тячівського району. Жінка 17 березня пішла з дому і не повернулася.

До співробітників Тячівського відділу поліції із заявою про зникнення сестри звернулась мешканка села Крива. Жінка повідомила, що її родичка пішла з дому і не повернулась.
Як встановили поліцейські, 37-річна жінка проживала разом з неповнолітньою донькою та батьками. В вечір зникнення мешканка Тячівщини вийшла з будинку і не повернулась. З того часу телефонний зв’язок з нею також відсутній.

Поліція розшукує Бича Олесю, 1981 року народження. Її прикмети: зріст близько 160 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке біле фарбоване, середньої довжини, очі блакитні, губи тонкі, ніс з горбинкою. Особливі прикмети: на середньому пальці лівої руки відсутня частина нігтьової пластини. В день зникнення була одягнута в коротку шубу чорного кольору, джинси синього кольору, чорні високі чоботи.

Поліція звертається з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацію, яка допоможе у пошуку жінки, просимо повідомляти на лінію «102», за телефоном: 097 474 68 77 або до чергової частини Тячівського відділу поліції.

?Відділ комунікації поліції Закарпатської області?