Тячівська поліція затримала крадіїв велосипедів

?Закарпатська поліція затримала крадіїв велосипедів
На Берегівщині та Тячівщині місцеві правоохоронці розкрили по крадіжці велосипеду. Підозрюваними у скоєнні злочинів виявилися односельці потерпілих. За обома фактами відкриті кримінальні провадження, слідство триває.

З повідомленням про крадіжку велосипеда до поліції Берегівського відділу звернулася мешканка районного центру села Берегуйфолу. За словами заявниці, транспортний засіб знаходився на подвір’ї. 

Працівники поліції провели ряд слідчих та розшукових дій та встановили, що до крадіжки причетні 27 та 43-річний брати, односельці потерпілої. Крадену річ –велосипед поліція вже вилучила та повернула власниці.

Розкрили крадіжку двоколісного транспортного засобу і працівники поліції Тячівщини. За підозрою у вчиненні майнового злочину поліція затримала раніше судимого 48-річного жителя села Руське Поле. Правоохоронці встановили, що чоловік вночі проник до новобудови заявниці та вкрав велосипед.

За обома фактами таємного викрадення чужого майна у відділеннях поліції відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка поєднана з проникненням. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області ?