На Закарпатті виявили 8 п’яних водіїв, половина з яких керували без водійських посвідчень

???На Закарпатті виявили 8 п’яних водіїв, половина з яких керували без водійських посвідчень
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Хустському, Тячівському, Ужгородському, Мукачівському, Перечинському районах.

Трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Хустського району. У самому Хусті патрульні зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-21043», на якому не освічувався, як належить, задній номерний знак. За кермом перебував житель Івано-Франківської області в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,44 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Криве патрульні зупинили автомобіль марки «Volkswagen Cаddy», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. Керував іномаркою житель села Рокосово Хустського району в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідування в районній лікарні, куди доставили водія поліцейські. Водійське посвідчення від нетверезого водія вилучили, машину затримали на спецмайданчик відділу поліції.

У Нижньому Селищі Хустського району правоохоронці зупинили незареєстрований мопед, яким керував місцевий житель. Водій не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,85 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

Двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородського району. У селі Оноківці патрульні зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому були несправні задні габарити. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,68 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

На автодорозі в селі Велика Добронь Ужгородського району ввечері сталася ДТП: зіткнулися автомобілі «Fіаt» і «Оpеl» іноземної реєстрації. Винуватцем аварії був водій «Opеl», місцевий житель. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що даний водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,68 проміле алкоголю. Чоловік також взагалі не має водійського посвідчення. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, без водійського посвідчення та за створення ДТП.

На автодорозі між селами Тячівка-Бедевля Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Suzuki Vіtаrа» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель Тячівки в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У селі Вільховиця Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили, як водій трактора, побачивши службове авто поліції, звернув із дороги й намагався втекти. На вулиці села його зупинили. За кермом трактора марки «ЮМЗ-80» перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування тракторист відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили посвідчення машиніста-тракториста та відсторонили чоловіка від керування.

Випадок керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння зафіксували також працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення. На вулиці міста Перечин зупинили вночі автомобіль марки «Оpеl», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення, та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,02 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол. Другий протокол склали за керування без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. ???