На Тячівщині поліція затримала молодого чоловіка, який за ніч скоїв п'ять крадіжок (фото)

foto
Працівники кримінальної поліції викрили 20-річного молодика у ряді крадіжок з автомобілів, залишених власниками на ніч відчиненими на вулиці
Речові докази вилучені, за всіма фактами триває слідство.
З автомобіля «ВАЗ 2106», що знаходився на центральній вулиці у селі Лази, невідомий викрав акумуляторну батарею. Цієї ж ночі на іншій вулиці було обікрадено «Ford Transit», залишений господарем на вулиці за місцем свого проживання. Про ці випадки до поліції повідомили власники транспортних засобів.
В ході розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за даними фактами, працівники Тячівського відділу поліції встановили причетність до них однієї й тієї ж особи - вже судимого 20-річного хлопця, односельця потерпілих. Як встановили правоохоронці, молодий чоловік причетний до п’яти крадіжок з автомобілів, скоєних в ніч на 31 травня. Загалом, підозрюваний викрав з автівок три акумулятори, чотири автомагнітоли та електроінструменти.
Речові докази вилучені, наразі слідчі призначили експертизи. Поліцейські також перевіряють фігуранта справи на причетність до інших аналогічних злочинів скоєних на території району.
За цими фактами відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка вчинена повторно. Хлопцеві загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Також вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області