Тячівський районний військовий комісаріат Закарпатської області запрошує

Тячівський районний військовий комісаріат Закарпатської області запрошує  громадян України на військову службу за контрактом та пропонує:
- контракт від 6 місяців (заключення у військовій частині);
- проходження служби в будь-якій бойовій бригаді Збройних Сил України, в т.ч. бойових частинах ОК "Захід", а також небойових - базах, складах, арсеНалах, підрозділах забезпечення, логистики;
- одноразова грошова допомога 12 469 гривень для військовослужбовців, котрі переходять на контрактну службу;
- можливість проходження служби в зоні ООС або в ППД частини;
- безкоштовне санаторно-курортне лікування;
- безоплатна медична допомога військовослужбовцям та членам їх сімей;
- гарантований соціальний захист;
Крім того, з метою підвищення престижу військової служби керівним складом Збройних Сил України проводиться робота щодо підвищення рівня грошового забезпечення військовослужбовців. За результатами проведеної роботи Планом управління і розвитку Збройних Сил України у 2019 році передбачено базовий рівень грошового забезпечення військовослужбовця за контрактом (військовослужбовець за контрактом у військовому званні «солдат», який проходить військову службу за першим роком служби на посаді рядового складу із другим тарифним розрядом) у розмірі 15 000 гривень. Підвищення рівня грошового забезпечення всіх інших військовослужбовців буде здійснено пропорційно, у залежності від військового звання, займаної посади, вислуги років тощо. 
За додатковою інформацією звертатись: Закарпатська область, м. Тячів, вул.Незалежності 49.