На Тячівщині смертельна аварія: водій у нетверезому стані

На Тячівщині смертельна аварія: водій у нетверезому стані
У селі Нересниця, що на Тячівщині, внаслідок наїзду автомобіля, за кермом якого був нетверезий водій, загинув пішохід. Винуватця трагедії поліція затримала, розпочато розслідування.

Учора, 14 жовтня, до чергової частини Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в селі Нересниця Тячівського району, неподалік місцевої АЗС, сталася ДТП з потерпілими.

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група поліції Дубового встановила, що автомобіль марки «Оpеl Аstrа» іноземної реєстрації, за кермом якого перебував 22-річний житель села Вільхівці Тячівського району, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив наїзд на пішохода – 40-річного жителя Вільхівців. Далі автомобіль з’їхав у кювет і зіткнувся з парканом.

Потерпілий від отриманих травм помер на місці події. Водій отримав незначні тілесні ушкодження, «швидка» доставила його в Тячівську лікарню. Там з’ясувалося, що молодий чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння, у нього виявили 0,49 проміле алкоголю.

Поліція розпочала за фактом смертельного ДТП розслідування. Фігуранта справи затримано в порядку статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.


Повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області  ​