Тячівські рятувальники профілактували Боржавку і Тячівку (Фото)





Щоб у оселях краян не траплялось пожеж, рятувальники виноградівського та тячівського підрозділів ДСНС  провели сьогодні, 29 жовтня, пожежно-профілактичні відпрацювання сіл Боржавське та Тячівка. Приєднались до профілактичних бесід із селянами і представники сільських рад.
Особлива увага під час профілактичних заходів приділялась одиноким та літнім громадянам, неблагополучними та багатодітними родинами. У ході спілкування з населенням представники ДСНС звертали увагу населення на дотриманні правил поведінки у побуті та безпеці під час експлуатації пічного опалення та електрообігрівальних приладів.
Крім подворового обходу вогнеборці розповсюдили правила безпеки серед працівників місцевої амбулаторії та торгівельних закладів. А от тячівські рятувальники, окрім відвідин осель громадян, навідалися ще й до місцевої ЗОШ І-ІІ ступенів, де розповіли учням, як діяти у надзвичайній ситуації. Також фахівці ДСНС розповіли про порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів й нагадали про небезпеку таких знахідок.
Для кращого засвоєння правил безпеки учасникам заходів роздали листівки із застережливою інформацією.
У ДСНС України у Закарпатській області​