На аварійному Вишківському мості відновили дорожнє покриття (ВІДЕО)

Вишківський автодорожній міст через р. Тиса відносять до аварійних. Пошкоджені опори потребують заміни, і то негайної. Однак реконструкція «шляхової» споруди вартує понад 150 млн. грн., і це справа не одного дня. Наразі ж зроблені перші кроки до відновлення переправи. Серед них й ремонт дорожнього полотна на ній, що було вкрай жахливому стані.

На аварійному Вишківському мості відновили дорожнє покриття (ВІДЕО)
Власне, таким було дорожнє покриття Вишківського мосту донедавна: розбите, як після бою, де яма на ямі… Зараз дорога на мосту наразі повністю відновлена, адже днями її таки вдалося відремонтувати. За короткий проміжок часу відбулися кардинальні зміни, їх відчули і самі водії, івелосипедисти.
Вишківський автодорожній міст через р. Тиса знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Закарпатській області. І має він 100-річну історію. За понад 70 років міст не ремонтували взагалі. Його віднесли до аварійних, адже пошкоджені опори потребують заміни, і то – негайної.
До слова, реконструкція «шляхової» споруди вартує понад 150 млн. грн. і це справа не одного дня. Наразі ж зроблені перші кроки до відновлення переправи. Серед яких й ремонт дорожнього полотна на ній, що було вкрай жахливому стані.