На Тячівщині пограбували пенсіонерку

foto
Працівники поліції встановили особи чоловіків, які причетні до вчинення крадіжки грошей з будинку пенсіонерки та двох мобільних телефонів з приміщення медустанови. Одному з крадіїв слідчі вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. За обома фактами ведеться слідство.
Працівники поліції Дубового повідомили про підозру у крадіжці 20-річному жителю Іршавщини. Молодий чоловік викрав з будинку пенсіонерки, мешканки Новоселиця Тячівського району, гроші в іноземній та національній валюті, що становить майже 56 тисяч гривень. Розшукати та затримати крадія поліції Дубового допомогли іршавські колеги. 
Речовий доказ-  гроші  вилучено та повернуто потерпілій. Кримінальне провадження відкрите за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). 
Крадіжку двох мобільних телефонів розкрили працівники поліції Берегова. Правоохоронці  встановили та розшукали 23-річного мешканкя  Мукачева, підозрюваного у цій крадіжці. З палати Берегівської районної лікарні мукачівець  викрав два мобільні телефони, які належать  пацієнту, місцевому  жителю.
 Речові докази  частково вилучено. У справі триває слідство.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області