Дощ, футбол і перемога! СК “Вільхівці” виграли ФК “Середнє” з рахунком 3:0

Не дивлячись на дощовитий день, на спортивному стадіоні Арена Парк с. Вільхівці, 5 травня зібралося біля 500 вболівальників закарпатського футболу. СК “Вільхівці” грали проти ФК “Середнє”. 


“З самого початку, - каже тренер команди Юрій Бучок, - команда рішуче була налаштована на перемогу”. Тож не дивно, що Артур Апіян взяв ініціативу в свої ноги і забив першого швидкого гола вже на сьомій хвилині першого тайму. Нагадаємо, що нещодавно Артур Апіян -  один із кращих гравців СК “Вільхівці”, граючий тренер отримав травму і проходив реабілітацію. Однак, наразі Юрій Бучок запевняє, що футболіст повернувся до футболу у гарній формі і продовжує грати на високому рівні. 

Другий гол забив Роман Белінський на 65 хвилині. Команда “Середнє” намагалася вирівняти рахунок, однак не використала свої гольові моменти. Тож останній третій гол забив у ворота ФК “Середнього” Мирослав Мудра на 86 хвилині гри. З рахунком 3:0 - абсолютну перемогу здобула команда “Вільхівці”.


Вболівальники дістали масу задоволень спостерігаючи за грою, адже ФК “Середнє” - достойний суперник, щорічний призер Чемпіонату області. Однак певно і рідне поле сприяло тому аби перемога все ж була за вільхівчанами.