“Це була найкраща гра в сезоні!” - вболівальники прокоментували гру СК “Вільхівці” проти ФК “Бужора”


30 червня відбувся футбольний матч Чемпіонату області між СК “Вільхівці” та ФК “Бужора”(Іршава). Команда “Вільхівці” з самого початку взяла гру під свій контроль, не даючи супернику навіть створити гольові моменти.
Першого гола у ворота противника забив Олександр Грицькевич у першому таймі. У другому таймі додали голів Мирослав Мудра та Артур Апіан. Окрім того, тренер команди “Вільхівці” провів ряд замін, на користь молодих гравців  команди.
Загалом, за матч, команда “Вільхівці” створила 7 гольових моментів, однак реалізувати їх не вдалося через жорсткість футбольного поля. 

Тренер СК “Вільхівці” Юрій Бучок відзначає, що гра була принципова для команди, адже завдяки перемозі, СК “Вільхівці” піднялася на 2 сходинку у турнірній таблиці області. 
Вболівальники в свою чергу відзначили, що футболісти СК “Вільхівці” показали високий рівень фізичної підготовки і тактичної гри: “Ця гра була кращою у сезоні”, - резюмували вони.
Тож, з гарним настроєм наші футболісти пішли у тритижневу відпустку, після чого продовжать свої тренування  - підготовку до півфінальних ігор за Кубок області та початку другої половини Чемпіонату області. ​