На Тячівщині жінка мітлою досмерті побила чоловіка

На Тячівщині жінка мітлою досмерті побила чоловіка
Правоохоронці Тячівського відділу поліції за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого, розпочали слідство. 
Зараз вирішується питання про обрання підозрюваній міри запобіжного заходу.
Ввечері 17 листопада до чергової частини Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Грушово на вулиці Туряниці без ознак життя виявлено тіло 54-річного  місцевого жителя. 
На місце події  виїхали працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції. Як з’ясували правоохоронці, причиною смерті чоловіка стало нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень.
В ході розслідування справи поліція встановила попередні обставини події. Під час сварки між цивільним подружжям виник конфлікт, в ході якого жінка дерев’яним держаком з мітли завдала тілесних ушкоджень своєму  співмешканцю. Внаслідок отриманих травм, 54-літній чоловік помер. 
За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 55-річній жінці вже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області