,,Бо прийдуть до тебе три празники в гостіˮ . Як колядують у Дубовому

Традиція колядувати, вітати з народженням Христа та бажати всього найкращого у новому році збереглась і донині.. Так, колядницький гурт Дубівської школи мистецтв разом з директором будинку культури с.Дубове Гарагаль Ю.В. із щедрівками та колядками, веселими побажаннями та віншуванням привітали трудові колективи селища.. Цілий віночок народних колядок виконували під супровід баяну ,сопілки та дзвіночків. Кухта Андрій щирими словами усім бажав миру, злагоди, щастя, радості, усіляких гараздів.Хочеться щоб кожне побажання, яке пролунало з уст колядників, принесе мир, спокій, щастя, здоров’я, кожному дому.
Гостинно зустрічали та дякували колядникам за вітання, які наповнили зали позитивною енергетикою і добром . Чудова атмосфера та приємне почуття свята відчув кожен присутній, разом співали колядки. Завітали з музичними поздоровленнями до Дубівського УСЗН , відділення поліції , територіальний центр ,Закарпатський машинобудівний технікум, Дубівську районну лікарню, відвідали пожежно-рятувальну частину смт Дубове ,відділення поштового зв’язку, центр зайнятості у смт. Дубове, селищну раду, реабілітаційне відділення обласного центру комплексної реабілітації інвалідів та ресторан «Талісман»,де і пригостили всіх колядників смачним обідом . Всі господарі гостинно зустрічали, з вдячністю приймали колядників і обдаровували їх, а колядники в свою чергу дарували чудові враження та святковий настрій.
Дуже приємно, що уже в шкільному віці наші вихованці виявляють щирість, чуйність і небайдужість. Зібрані кошти передали для однієї родини.
Хочеться і вас привітати, з усіма святами – миру вам і процвітання, наснаги і великих успіхів у всіх ваших найкращих починаннях!
,,Бо прийдуть до тебе три празники в гостіˮ

,,Бо прийдуть до тебе три празники в гостіˮ

,,Бо прийдуть до тебе три празники в гостіˮ

,,Бо прийдуть до тебе три празники в гостіˮ

,,Бо прийдуть до тебе три празники в гостіˮ