Патріотичним заходом вшанували пам'ять полеглих героїв АТО Тячівщини

У Тересвянській  ЗОШ І - ІІІ ст.  відбувся захід патріотичного спрямування, на який було запрошено  творчий  колектив  театру"Шарж"з Ужгорода.
Актори Роберт Голованенко та Сергій Соболь представили учнівській молоді  музично-поетичну композицію "За Україну, за Волю і за Життя", в пам'ять про героїв Карпатської України та полеглих  воїнів  АТО   Тячівщини.
У їх виконанні  прозвучало чимало  авторських пісень та поезій про мужність та героїзм  українських захисників у різні часи, що є вкрай актуальним для селища Тересва . Патріотично налаштоване населення Тересви брало активну участь у націоналістично-визвольному русі під час утворення Карпатської України.  І в той час, коли на Сході нашої країни розпочалося неоголошена війна, багато мешканців селища пішли захищати територіальну цілісніть України. 
Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих захисників і зокрема полеглого під Дебальцевим Романа Козичко, який колись навчався в Тересвянській філії Тячівського ліцею. 
Завершився захід молитвою за Україну,       
 учні  гучними оплесками віддячили акторам за проникливий виступ.  
Велика Подяка депутату Тячівської районної ради Олегу Палінкашу за допомогу в організації даного  заходу та сприяння в патріотичному вихованні  підростаючого покоління. 

ТЯЧІВ NEWS