У Тячівській місцевій прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів

20 лютого 2020 року  в Тячівській  прокуратурі відбулась  координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії  злочинності та ряд інших важливих питань.
До участі у нараді долучилися: представник обласної прокуратури  Іван Юрійович Косей,  в.о. голови Тячівської РДА Михайло Полажинець, в.о. голови районної ради Ігор Грабарь, представники правоохоронних органів та місцевої прокуратури. 
Учасники заходу відмітили, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою наради, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян у поточному році.
Хочеться зауважити, що позитивною тенденцією є зменшення на 85,7% вчинених на території Тячівського району розбоїв (з 7 до 1), та зменшення розбоїв та вимагань на 100 % на території Рахівського району. Відмічається зменшення умисних вбивств на території Тячівського та Рахівського районів з  2 до 1 (-50%).
-  Варто зауважити, що  насамперед співпраця влади та правоохоронних органів – запорука порядку, що і ми будемо надалі продовжувати. Жителі районів мають відчувати себе спокійними та захищеними. Я переконаний, що ефективність цієї роботи певною мірою залежить і покращиться, від організації плідної співпраці між усіма правоохоронними органами. Згуртувавши спільні зусилля, треба працювати для досягнення конкретних цілей та вагомих позитивних результатів», – наголосив Михайло Полажинець.
Підводячи  підсумки наради, керівник місцевої прокуратури Іван Швед закликав до конструктивної співпраці усіх гілок влади щодо вживання заходів для забезпечення законності на території району, перш за все, щодо правового виховання населення, запобіганню  правопорушенням та їх профілактики.
 
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації