Відійшла у вічність колишня працівниця Тячівської РДА - Тетяна Петрівна Бугаєнко

Про це повідомляє офіційний сайт Тячівської державної адміністрації
"Сумна звістка сьогодні надійшла до нас:  після важкої хвороби,  на 64 році життя відійшла у вічність Тетяна Петрівна Бугаєнко – колишня працівниця Тячівської державної адміністрації.
Не стало прекрасної жінки, мами і бабусі, колегині, людини щирої душі, відкритого і доброго серця, яка приносила радість іншим та до останнього боролась за право жити.
Народилась Тетяна Петрівна Бугаєнко 01.09.1956 року на Черкащині в сім’ї робітників. Закінчила Черкаський кооперативний технікум стаціонарного відділення та Полтавський кооперативний інститут.
Свою трудову діяльність розпочала в кооперації, відтак більше 25 років пропрацювала в Тячівській державній адміністрації на різних посадах.
З них найбільше  - на посаді начальника відділу торгівлі та розвитку підприємництва управління економічного розвитку і торгівлі державної адміністрації, звідки і вийшла на пенсію. 
За час роботи проявила себе відповідальним працівником у галузі торгівлі, завжди вболівала та надавала вагому підтримку розвитку підприємництва в районі, займалася активною громадською діяльністю.
Такою і залишиться в  нашій пам’яті   - авторитетною, відкритою та добросердечною людиною,  усміхненою і чуйною та відданою улюбленій справі.
Колектив Тячівської державної адміністрації висловлює щирі співчуття родині та близьким покійної, розділяє скорботу і біль друзів та колег – усіх, хто знав і працював з Тетяною Петрівною Бугаєнко. 
Вічна пам'ять!  Нехай земля буде пухом!" 
-йдеться у повідомленні.