У Тячівській РДА засідала комісія з питань забезпечення житлом дітей-сиріт

Сьогодні,  12 березня 2020 р. в Тячівській РДА відбулося засідання    комісії з питань придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 
Дану комісію створено з метою вирішення питань надання субвенції для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт і осіб з їх числа.
Провів засідання голова  комісії,  в.о. голови Тячівської районної державної  адміністрації Михайло Полажинець. 
Постановою КМУ від 26.06.2019 №616 затверджений Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
В ході роботи  комісія прийняла рішення про виплату грошової компенсації  для придбання житла дитині сироті в порядку черговості та надала роз’яснення щодо подальшого оформлення всіх необхідних документів. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації