Всі медичні заклади Тячівщини отримали допомогу – захисні маски та антисептики (ФОТО)

Лікарі в ці дні – на передовій захисту громадян від поширення епідемії , і вони, як ніхто потребують захисту та допомоги. Кожен з медичних закладів Тячівщини цими днями отримав для своїх потреб захисні маски та антисептики.
Так, для потреб КНП «Тячівська районна лікарня» передано 2 тисячі захисних масок для медперсоналута 20 каністр антисептика.Це вже другий транш допомоги медичній установі – минулого тижня сюди доставлено 100 літрів антисептика та 140 захисних окулярів для медичних працівників.Крім цього, 31 амбулаторії ЗПСМ Тячівщинипередано по 300 захисних масок та по каністрі антисептика.

Допомогу засобами захисту у непрості часи отримав кожен медичний заклад району.   Передали допомогу депутати районної ради Ігор Грабарь, Василь Плиска,  депутат Закарпатської обласної ради Федір Яринич, сільський голова Біла Церква Юрій Беріндє.  Отримали захисні маски та антисептики лікувальні заклади Тячівщини від народного депутата України Василя Петьовки.   Медики кажуть: у час пандемії КОВІД-19, коли засобів захисту медичних працівників бракує, допомога  є дуже вчасною і важливою, тому щиро вдячні Василю Петьовці за вагому підтримку.

















http://tyachiv.com.ua/