Офіційно: в Тячівському районі лабораторно підтверджено ще один випадок COVID-19

Про це шойно повідомив сайт Тячівської райдержадміністрації.
"Станом на сьогодні 08.04.2020 на 9.00 год. лабораторно підтверджено ще один випадок COVID-19. Мешканка села Добрянське поступила в Тячівську районну лікарню за направленням сімейного лікаря, перебуває у терапевтичному відділенні, стан її покращився. Попередньо зроблений екс-тест у лікарні був негативним.  Відтак відібрані біологічні матеріали  були надіслані до вірусологічної лабораторії ДУ „Закарпатського обласного лабораторного центру МОЗ України” і вони дали позитивний результат на COVID-19.
Також  встановлено коло контактних осіб та здійснюються всі необхідні протиепідеміологічні заходи щодо  непоширення захворювання.
Загалом в Тячівському районі станом на цю годину лабораторно підтверджено COVID-19  в трьох осіб: двоє хворих з села Нижня Апша та Вільхівці перебувають на лікуванні в обласній інфекційній лікарні та в с. Добрянське.    
 Закликаємо мешканців Тячівщини дотримуватися карантинних обмежень, стежити за власним здоров’ям, не виходити без нагальної потреби на вулицю та у громадські місця.
 Бережіть себе і будьте здорові!     Пресслужба Тячівської райдержадміністрації