Ремонт доріг в Тячівському районі струменевим методом - визначено напрямки проведення робіт

У середу 22.04.2020 р. в.о.голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець провів нараду щодо  проведення ремонту доріг загального користування місцевого значення. 
Участь у зібранні взяли - головний інженер ДП "Служба місцевих автомобільних доріг в Закарпатській області" Олег Павликівський, секретар ради  Вільховецької ОТГ Едуард  Гуртовий, начальник відділу енергоефективності , ЖКГ та інфраструктури Тячівської РДА Катерина Фаловська, представники ШБУ № 77.
Відтак було наголошено, що на території області заплановано проведення ремонтних  робіт на дорогах  загального користування місцевого значення струменевим методом, в тому числі й у Тячівському районі. 
На що передбачено відповідні кошти та визначено підрядника -  ТОВ  "ШБУ-77", яким виграно тендер на проведення даних робіт.
Вони,  зокрема, передбачають - влаштування одношарової поверхневої обробки, з одним розсипом щебеню механізованим способом,  ліквідація вибоїн, забивання тріщин і просадок асфальтобетонного покриття струменевим методом з емульсійно -мінеральних сумішей при глибині вибоїн до 50 мм. 
Як наголосив в.о. голови РДА Михайло Полажинець найбільш проблемними ділянками доріг місцевого значення на сьогодні в районі залишається напрямок з с. Вонігово - ур. Занівка та с.Бедевля - Усть- Чорна. Тому важливо провести ремонтні роботи саме там , де через вибоїни  ускладнюється проїзд автотранспорту та безпека руху. 
Відтак домовлено про те, що представниками від Служби доріг та ШБУ-77  буде проведено  обстеження даних  доріг з метою подальшого проведення їх ремонтів, де це можливо визначеним методом.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації