На Тячівщині поліцейські виявили водіїв у стані алкогольного сп’яніння і без водійських посвідчень

У селі Усть-Чорна Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили за незрозуміле маневрування автомобіль марки «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації, яким керував у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення місцевий житель. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Тячівського відділу. У селі Вільхівці вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «Rоvеr» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без документів на автомобіль. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції Тячева.

У селі Тересва працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель сусіднього села Грушево, який не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили.

У тій же Тересві вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», який перетнув суцільну смугу руху. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області