У Тячівському районі відновлять захисні дамби на річках, пошкоджені паводком

Згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 02 липня 2020 р. №811-р, з метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру,
яка виникла у червні 2020 року на територіях Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей, за кошти виділені з резервного фонду державного бюджету, у Тячівському районі передбачено проведення наступних робіт:
1. Відновлення правобережної водозахисної дамби на р.Тересва в с.Калини (капітальний ремонт) - 9669, 448 млн.грн. 
2. Відновлення лівобережної дамби в межах ПК 4 - ПК 7 на р. Теребля  біля с. Кричево (капітальний ремонт) - 5475, 458 млн.грн. 
3. Відновлення правобережної захисної дамби на р.Теребля в межах ПК 12 - ПК 14  біля смт. Буштино  (капітальний ремонт) - 1614, 576 млн.грн.
4. Відновлення правобережної захисної дамби на р.Тересва в с.Криве в межах ПК 7 - ПК 9  (капітальний ремонт) - 2691,095 млн.грн.
5. Відновлення правобережної  дамби № 2 на р.Тересва в межах ПК 6 - ПК 9 в с.Добрянське  (капітальний ремонт) - 2040,806 млн.грн.
Тімур Аверін, голова Тячівської РДА:
- Найближчим часом буде проведено тендерні процедури  на виконання робіт, що дозволить захистити населені пункти від надзвичайних ситуацій. Це дуже важливі першочергові заходи,  від яких залежить безпека територій під час паводків, які в нас, на жаль,  трапляються дуже часто. Сподіваємось, що відновлювальні  роботи на визначених ділянках дамб  будуть виконані якісно і вчасно,  як і інші комплексні заходи протипаводкового захисту Тячівського району.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації