Тячівська команда «Слуги Народу» та голова Тячівської громади Іван Ковач об’єднують зусилля задля розбудови громади

Сьогодні з найуспішнішим головою ОТГ Тячівського району Іваном Ковачем зустрілися лідер команди «Слуги Народу» Іван Синетар та місцевий актив партії на чолі з Іваном Палінкашем. 

– У разі обрання мене головою буду однозначно продовжувати будувати успішну громаду, за підтримки керівника нашої області та його політичної партії. На презентації команди «Слуги Народу» в неділю я побачив багато позитивних і успішних людей. Вони відбулися як управлінці, як менеджери, підприємці, знайшли себе у соціально-політичному житті. Тому, однозначно, і перед виборами буду їх підтримувати. Децентралізація дає нам не лише більше фінансових можливостей. Змінилася філософія місцевого самоврядування – і ми всі спільно несемо велику відповідальність перед земляками, - зазначив голова Тячівської міської ради Іван Ковач.

– Основна мета команди президента на Тячівщині – створювати повноцінні, сильні, спроможні громади. Тому, готуючись до виборів, ми провели аналітику і визначили найбільш поважних та ефективних керівників сіл та міст, з якими можемо співпрацювати. Адже основна мета – не вибори заради мандатів, а результат задля можливості реалізації нових масштабних проектів у кожній ОТГ. Тому з реальними фахівцями, чесними людьми, які довели свою ефективність справами, нам завжди по дорозі, - наголосив лідер Тячівської команди «Слуги Народу» та майбутній кандидат у депутати Закарпатської обласної ради Іван Синетар. 
  

– Наша команда сформована з чітким підбором різних спеціалістів, які точно будуть корисними рідній громаді. І сьогоднішня зустріч стала ще одним позитивом, бо від співпраці «Слуги Народу» та голови Тячівської громади Івана Ковача виграє ОТГ та кожен її житель. Переконаний, попереду в нас багато корисних справ, - вважає керівник Тячівського місцевого осередку «Слуги Народу» Іван Палінкаш.